Запрошуємо долучитися до підтримки проекту “18000: Новини Черкас”

Дата:

Шановні колеги, партнери та друзі!

Хочемо запросити вас долучитися до спільної підтримки проекту першого у Черкасах незалежного інтернет-ресурсу “18000: Новини Черкас”.

Враховуючи той факт, що проєкт реалізується за підтримки компаній-учасників Кластеру, ми вболіваємо за його подальший якісний розвиток.
Вважаємо існування подібного незаангажованого інтернет-ресурсу унікальним кейсом не тільки для регіону, але й для країни в цілому.

Наводимо перелік вагомих причин, чому саме Cherkasy IT Cluster робить значний внесок у розвиток незалежної журналістики у Черкасах:

1) Cherkasy IT Cluster та ІТ компанії-учасники фінансово підтримують проєкт із самого його моменту заснування. Відтак головними спонсорами/донаторами проекту є: Богдан Халяпін (SPD-Ukraine), Олександр Садовський (SPD-Ukraine), Богдан Сергієнко (Master of Code Team), Олександр Галушка (Active Bridge), Олексій Савєльєв (Avenga) та Віктор Євпак (Ekreative). Головною умовою фінансування видання є невтручання донаторів у діяльність медіа, зокрема, в інформаційну політику “18000”.

2) Cherkasy IT Cluster як Громадська організація перебуває поза межами будь-якого політичного впливу. Наша головна мета – це розвиток ІТ-галузі безпосередньо у Черкасах, розкриваючи можливості для перспективної молоді будувати кар’єру у рідному місті. Саме тому вбачаємо у підтримці незалежного інтернет-ресурсу шанс покращити імідж Черкас як прогресивного міста та ІТ-локації. Що в свою чергу відкриє перспективи для талановитої молоді не шукати кращої долі за межами рідного міста та країни в цілому. А залишатися вдома і впливати на покращення економічної ситуації як на локальному, так і на національному рівнях.

3) Хочемо запевнити, що ні один із фінансових спонсорів проекту не мав і не має жодного впливу на редакційну політику інтернет-видання. Тим паче, не чинить і ніколи не чинив жодного тиску на команду журналістів. Впевнені, що це може підтвердити експертна оцінка об’єктивності контентного наповнення. Про що свідчать численні нагороди команди від профільних всеукраїнських організацій.
Політика невтручання стосується і  і технічної частини діяльності інтернет-ресурсу.Ніхто, окрім самої команди проекту не може впливати на системне адміністрування “18000”.

Пишаємося численними професійними досягненнями команди.  Cherkasy IT Cluster та компанії-учасниці Кластеру і надалі будуть підтримувати діяльність незалежного інтернет-видання Черкас “18000”. Закликаємо всіх, кому не байдуже існування об’єктивної журналістики на Черкащині, також долучатися до якісного розвитку проєкту. Зробити щомісячну підписку або одноразовий платіж можна ось за цим посиланням: https://18000.com.ua/donate/

 

Теги