У серпні стартує реєстрація на новий сезон SPD-University

Дата:

1 серпня буде відкрито реєстрацію на новий сезон курсів SPD-University.

SPD-University – це проект для тих, хто хоче прокачати свої знання у сфері ІТ. А як відомо, найкращий спосіб поглибити свої теоретичні знання – підкріпити їх справжнім живим досвідом.

Це проект, що допомагає талановитій молоді, яка хоче пов’язати своє життя з ІТ, максимально нівелювати той самий розрив між теоретичними знаннями та досвідом, необхідним для виконання проектів в IT індустрії.

Програми SPD-University розроблені практикуючими фахівцями з IT індустрії, а відтак максимально відповідають очікуванням IT галузі. Створюючи навчальні програми, провідні фахівці орієнтуються на те, що частина випускників курсів буде приймати участь у проектах світового рівня разом з їх командами, а отже максимально адаптують випускників під робоче середовище.

Усі програми мають “університетський” підхід. Це означає, що крім основних дисциплін зі спеціалізації у студентів також будуть лекції та практичні заняття із суміжних дисциплін. Одним з найважливіших елементів навчання є фінальний проект, який виконується в повноцінних командах, котрі складаються зі студентів (Back-End/Front-End/Test Automation). Менторами проектів виступають провідні фахівці компанії SPD-Ukraine.

Команда SPD-University складається з найдосвідченіших фахівців своєї галузі, котрі готові ділитися власним практичним досвідом. Курси безкоштовні, проте вимагають від абітурієнтів теоретичної бази.

Напрями, за якими відбувається навчання:

  • Java – курс розрахований на тих, хто впевненно володіє Java 8 Core та Web і бажає прокачати на професійному рівні Java стек технологій
  • Front-end – цей курс призначений для тих, хто хоче навчитися створювати сайти та динамічні веб-додатки
  • Test Automation – курс націлений на тих, хто володіє теоретичною базою з QA, основами Java 8 та Web і бажає отримати практичні навички роботи з сучасними інструментами автоматизованого тестування

Як потрапити на курси?

  • Зареєструватися на сайті або за посиланням у FB
  • Пройти тестування з напрямку, який ви обрали під час реєстрації
  • У разі успішного складання тесту – пройти співбесіду

Деталі про вступ та посилання на реєстраційну форму будуть розміщені на сайті https://spd-university.com/

Сторінка у FB: https://www.facebook.com/SPD.University/

Теги